Saavutettavuusseloste

Saavutettavuus-
seloste

Pohjois-Karjalan biosfäärialueen verkkosivujen saavutettavuus on vielä keskeneräinen ja kaikki toiminnot eivät vielä ole standardien mukaisia. Pahoittelemme ja työstämme sivuston valmiiksi mahdollisimman pian! Sivut ovat vasta julkaistu ja päivitämme uusia sivuja vielä.

Tämä saavutettavuusseloste koskee www.kareliabiosphere.fi -verkkopalvelua ja on laadittu/päivitetty 3.2.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

 

 

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen ja teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi!

 

Digipalveluiden saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset  vain osittain vasta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille tällä yhteydenottolomakkeella ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Kirjoita tähän viestisi sisältö.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivuilla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000