Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nimi:

Y-tunnus:

Osoite:

Postinumero:

Postitoimipaikka:

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:

2. Yhteyshenkilön yhteystiedot

Nimi:

Y-tunnus:

Osoite:

Postinumero:

Postitoimipaikka:

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:

3. Mitä tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään.

Sivustolla on käytössä Google Analytics, joka kerää tietoa sivuston käyttäjistä palveluiden saavutettavuuteen liittyen.

Kerättäviä tietoja ovat se, mitä kautta ihmiset löytävät sivuille, mihin aikaan sivustoa käytetään eniten, kuinka paljon sivustolla on yksittäisiä kävijöitä päivän/kuukauden aikana ja mitä linkkipolkua seuraamalla sivustolle tulee eniten kävijöitä.

Henkilökohtaisia tietoja ei säilytetä eikä kerätä, mutta dataa käytetään anonyymisti sivuston tilastojen seurantaan.

 

Lisäinfoa Google Analytics -palvelusta Linkki-ikoni

 

Sivustolla on käytössä yhteydenottolomake, johon asiakas voi halutessaan lisätä sähköpostiosoitteensa vastausta varten. Sähköpostin lisääminen ei ole pakollista ja yhteydenottolomaketta voi käyttää myös anonyymisti. Jos asiakas lisää viestiinsä sähköpostiosoitteensa, hänen viestiinsä voidaan vastata. 

 

Sähköpostin antaminen ei anna Pohjois-Karjalan Biosfäärialueen toiminnolle lupaa lähettää markkinointiviestejä tai muuta sisältöä sähköpostitse. Sähköpostiosoitetta ei säilytetä viestin lähettamisen jälkeen. Sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan viestin vastaamiseen, eikä sitä voida käyttää muualla kuin tässä viestiin vastaamisen tilanteessa.

4. Kysyttävää? Ota yhteyttä.

Lisääthän sähköpostiosoitteesi jos haluat, että vastaamme viestiisi! Voit myös lähettää palautetta anonyymisti. Kaikki palaute on tervetullutta. Kiitos viestistäsi!
Kirjoita tähän viestisi sisältö.